Обувките през пролет 2021

От Ню Йорк през Лондон, та чак до Милано и Париж – благодарение на социалните мрежи, видеоклиповете и онлайн презентациите успяхме дори за миг да избягаме в бъдещето, където ни чака една красива, свободна и цветна пролет.

Вдъхновени от мечтата за светли и безоблачни месеци, дизайнерите предложиха много интересни и освободени тенденции при обувките за новия сезон.

И макар да сме във време, в което дрехите са за подкрепа, удобство и по-малко за изявление, сигурни сме, че ще си харесате поне една от тези 4 страхотни тренда!

1. Удобството преди всичко

Емблематичните марки като Tevas и Birkenstocks, които всички свързваме с немски туристи от детството, всъщност обещават да са доста актуални, особено що се отнася до спортните сандали.

2. Природни фантазии

Социалната изолация накара много от нас да преосмислят връзката си с природата и да жадуват за нея, включително дизайнерите. Обувките на пролет/лято 2021 са като истински полета, осеяни с цветя.

3. Ярки моно цветове

Вдъхновени от неоните от 80-те, дизайнерите ни дадоха щипка носталгия по последната голяма ера, емблема на безгрижния живот.

4. Реалистични балеринки

Свикнахме да казваме „балеринки” на всички ниски модели със заоблен връх, но тази пролет основна тенденция ще бъдат балеринките тип истински палци за танци. Изключително шик!

iwoman.bg

 


image0 (9K)