Любопитно

Обявената за аутсайдер Ивона: Ще си отида от Фермата след 3 месеца!

След първия женски дуел във Фермата 3 от новия сезон на риалити формата победител е Ивона – момичето, което никой не очакваше да се завърне в играта. Тя беше посочена за втори дуелист от македонското девойче Диана, ратай на седмицата и определена за арената от първия фермер – чеченката Марина.

[ad id=“226585″]

Агресивно настроена към дуела, самоуверена и много смела в изказванията си за общата история на Македония и България, Диана беше убедена, че едва ли не с лекота ще бие философката Ивона. Младата македонка определено е по-добре подготвената физически, беше изчела надлъж и шир Алманаха с теми от българската история, но Ивона беше подкована стратегически за всички игри, провеждани в миналите формати на предаването. Пълничка, тромава, с очила, тя не даваше никакви обещания за добро представяне, освен с въпросите от историята. Но…

Колко искаш да спечелиш, за да кажеш, че ще си отидеш от фЕРМАТА след 3 месеца, т.е. след финала, без да се интересуваш от това, че почти нямаш симпатизанти на твоя страна? Явно младо момиче, каквото е Ивона, може да живее без одобрението на съотборниците си и без да забелязва явното им нехаресване на всичко, което прави. Част от хората във Фермата не пожелаха дори да отидат след дуела на купона с напитките и лакомствата, които се падат на победителя. Определена от другите като аутсайдер, те я осъдиха като такава, игнорирайки я и в най-щастливия миг до този момент за нея.

[ad id=“238430″]

Предстои новата СЕМИЦА, както казва Андрей, а вече и Иван, в която новият фермер футболистът Алек се впуска в непознатото и авантюрата се завърта на бързи обороти.

Какво ще се случи, ще видим…

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts