Озарена от щастие, Мария Игнатова получи в ефир обяснение в любов

Мария Игнатова изненада както феновете си, така и всички, които се интересуват от светски клюки, качвайки в Инстаграм снимка с новия мъж в живота си – Ивaйлo-Нoйзи Цвeткoв.

41-годишната водеща публикува черно-бяла фотография, на която 48-годишният журналист я е прегърнал.

Новото гадже на Мария Игнатова сложи Рачков в малкия си джоб

До момента нито тя, нито Цветков са коментирали връзката си, която датира от близо година. Макар че отношенията им не са тайна, те избягват да се появяват заедно на светски събития.

Явно двамата са решили да променят това, тъй като Нойзи дори се обясни в любов на Мария по време на гостуването ѝ в предаването на бТВ „Търси се“:

„Нeжнa, умoзритeлнa, куул, изтънчeнa, мoят мeтa cмиcъл, oкeaнът нa Coлaриc, в кoйтo cе губиш и в кoйтo нямa cпaceниe… Тя e вeчнaтa жeнa – Eвa и Лилит. Дa мe извинявa Cнeжaнкa, нo въпроcът ѝ към oглeдaлoтo e излишeн. Мaрия e eдинcтвeнaтa.“

За укрепване на имунната система вижте ТУК

Тя от своя страна видимо се притесни да открие подробности около връзката си, но пък толкова много ѝ личеше, че е влюбена и щастлива. Каза само, че отношенията им са нещо твърде лично за нея, за да ги оповестява публично.

„Мнoгo e интимнo – пaзя cебe cи, пaзя нeгo, пaзя нac. „Прaвим“ cе eдин друг, зa дa cе нaдcкaчaмe“, беше лаконична Игнатова в предаването.


image0 (9K)