Онлайн среща-разговор с проф. Иван Бъчваров на тема: Отива ли си covid-19? Ще продължим ли да живеем с вируса… Задайте му въпроси!

Общинският оперативен щаб в Казанлък организира онлайн среща-разговор с проф. Иван Бъчваров на тема: “Отива ли си covid-19? Ще продължим ли да живеем с вируса и как трябва да се случи това?”

До 10.05. (неделя, включително) можете да изпращате своите въпроси и тези на Вашата аудитория (читатели, зрители, слушатели) към учения на е-mail: [email protected].

Моля, по възможност, съобразете въпросите си с компетентността на проф. Бъчваров. Той ще отговори на всички Ви.

Онлайн разговорът с учения ще се проведе в периода (13.05.2020г.-17.05.2020г.), като за датата и часа ще бъдете уведомени допълнително. 

Казанлъчанинът проф. Иван Бъчваров е световноизвестен  български учен с международен авторитет; физик, който е сред възпитаниците на физика Теодосий Теодосиев. Проф. Бъчваров е част от екип, предлагащ иновативен проект за създаването на център по био и нанофотоника „Джон Атанасов“. Към момента ученият оглавява изследователски лаборатории по лазерна физика и фемтосекундна спектроскопия към Физическия факултет на Софийския университет.

Идеята на онлайн срещата с проф. Бъчваров е именно казанлъшки учен, който има познания за новия вирус и то като физично явление, да сподели знанията и опита си със своите съграждани. 

Очакваме Вашите въпроси!


image0 (9K)