Определиха българските грации за Световната купа в София

България ще бъде представена от Катрин Тасева и Боряна Калейн в индивидуалната надпревара на Световната купа в София, която ще се проведе от 26 до 28 март в „Арена Армеец“.

От големите конкуренти на българските гимнастички в столицата ще пристигнат Алина Харнаско и Катя Галкина от Беларус, французойката Ксения Мустафаева, Саломе Пажава от Грузия, двете прими на израелската гимнастика – Линой Ашрам и Никол Зеликман. Тимът на Италия ще е съставен от Милена Балдасари и София Рафаели. Русия изпраща Лала Крамаренко и Анастасия Симакова. Рускинята Екатерина Веденеева, която се състезава за Словения, също фигурира в заявките, както и Виктория Оноприенко и Кристина Погранична от Украйна.

Весела Димитрова и Михаела Маевска пък ще изведат Стефани Кирякова, Лаура Траатс, Симона Дянкова, Мадлен Радуканова и Ерика Зафирова като ансамбъл в София.

При ансамблите ще участват още отборите на Беларус, Русия, Италия, САЩ, Украйна, Азербайджан. Ансамбълът на Русия няма да е титулярният такъв, а този от Санкт Петербург.


image0 (9K)