Крими новини

Осем арестувани в Слънчев бряг за наркотрафик

Осем мъже са задържани за притежаване и разпространение на наркотични вещества при полицейска операция в курортния комплекс „Слънчев бряг“ на 3 и 4 август, съобщиха от МВР.

[ad id=“225664″]

С повдигнати обвинения и мерки за неотклонение до 72 часа са двама 49-годишни, от София и Несебър.

Криминално проявеният и осъждан столичанин е бил задържан край ресторант в курорта, след като при проверка у него бил открит найлонов плик с около 15 грама метамфетамин. От квартирата му полицаи са иззели и плик с амфетамин.

От жителя на Несебър, който е криминално проявен, служители на реда иззели 41 пликчета с кокаин, шест – с канабис, пет – с хашиш и 337 таблетки екстази. Събраните срещу двамата мъже данни за притежаване и разпространение на наркотични вещества са докладвани на Окръжна прокуратура – Бургас.

[ad id=“263680″]

Бързи производства са започнати срещу петима мъже, трима от тях чужди граждани, на които са били наложени 24-часови полицейски мерки за задържане.

От чужденците, проверени край хотел в Слънчев бряг, полицаи са иззели 11 свивки с марихуана и три розови хапчета, вероятно екстази, чийто точен състав е в процес на изясняване. Общо 400 грама канабис, разпределени в три найлонови топки, както и саморъчно свита цигара били открити при претърсване в апартамент в курорта, обитаван от 29-годишен старозагорец, криминално проявен и осъждан.

[ad id=“236993″]

Русенец на 38 години е бил проверен в района на автогарата. От него полицията е иззела три плика с канабис и два – с метамфетамин.

В ранните часове на 4 август е бил арестуват в Несебър 15-годишен младеж от Стара Загора, след като при проверка у него били открити наркотични вещества. Работата по този случай продължава. Ден по-късно, служители на РУ – Приморско също засекли тийнейджър с наркотици.

Около 1:30 ч. на 5 август, в двора на училище в града бил проверен 18-годишен местен младеж, от когото са били иззети плик с около 12 грама марихуана, а от дома му – още 4 грама от същия наркотик.

[ad id=“218548″]

Задържан е с полицейска мярка за срок до 24 часа, по случая е образувано бързо производство.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Идеи за френски маникюр – от флорални до по-смели дизайни

Как да лакирате ноктите си през до края на пролетта...

30 минути ago

Перфектната рутинна грижа за сухата кожа

Какво съветват дерматолозите...

31 минути ago

Роберта Хаджийска и Камелия Желязкова са шампионки по бокс в Сърбия

  Роберта Хаджийска и Камелия Желязкова спечелиха златни медали от международния турнир Купата на Нациите…

един час ago

Даяна Стойчева от Берое спечели сребро на международен турнир по борба

Двама състезатели на СКБ "Берое" представиха националния отбор по борба за възраст кадети и кадетки…

един час ago

Опасна хищна риба се появи в Черно море, ще застраши ли улова?

Според рибар най-опасен е човек, защото е ненаситен...

2 часа ago
image0 (9K)