От днес започва един от най-успешните турски сериали „Ямата“: Действието се развива в квартала, наречен „Ямата“

Журналистка взима интервю от търговец на плодове на пазара в квартала. Това е Идрис Кочовалъ, който има двама синове – Кахраман и Селим. Идрис управлява квартала, наречен „Ямата“.

Кахраман се среща с Вартоолу Саадетин. Саадетин иска защита от Кахраман срещу част от печалбите, тъй като семейство Кочовалъ управлява квартала.

В квартала се появяват младежи, които нарушават правилата. Идрис изпраща журналистката. Казва й, че прилича на скъп за него човек.

Идрис кара младежите да изпият безалкохолното. Предлага на шофьора на колата да си поиграят. Докато той хвърля монета, получава шамар от стареца. Идрис го гони от квартала.

Аличо отива при Идрис, който му дава храна. Аличо е беден човек, който рови в боклука, за да преживява. Той докладва за всичко, което се случва в квартала, срещу купа супа.

Кахраман известява баща си за новите хора, които искат охрана. Идрис се съгласява да се срещнат.

Идрис излиза и отива на място, за което знае само жена му.

Ямач се запознава със Сена. Един мъж си мисли, че момичето е проститутка. Ямач се сбива с него, за да я защити. Намесват се и други и двамата хукват да бягат.

Когато стигат до дома му, Ямач кани момичето и го гощава. Сена не се е хранила няколко дни. Тя се представя с името Марджан.

Идрис се среща с певица в местен клуб. Двамата пият по едно, а оркестърът на заведението им свири. Певицата запява любимата му народна песен.

Сена заключва Ямач в стаята му, преди да си легне в хола. Тя му пожелава „лека нощ“ и си казва истинското име.

Селим си е купил кола. Идрис го вижда и му нарежда да я върне, за да не го гледат хората как живее охолно.


image0 (9K)