Официалното съобщение на полицията за катастрофата на пътя Стара Загора-Казанлък. Загинаха млади мъж и жена

Официалното съобщение на полицията за катастрофата на пътя Стара Загора-Казанлък. Загинаха млади мъж и жена на 22 и 23 години

На 27.10.2018 г., около 19:15 ч., по първокласен път І-5, от гр. Казанлък към гр. Стара Загора се е движил л.а. „Фолксваген Голф“, управляван от 22-годишен младеж от гр. Казанлък и пътник в автомобила – 23-годишно момиче от същия град. На прав участък, по неустановени към момента причини, автомобилът се е завъртял и е навлязъл в лентата за насрещно движение, при което е блъснат от л.а. „Мерцедес“, управляван от 35-годишен мъж.

В следствие на удара водачът и пътничката в л.а. „Фолксваген“ са починали на място. Водачът на л.а. „Мерцедес“ е получил счупване на ключицата. Обслужен е амбулаторно и е освободен, без опасност за живота. Същият е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества с технически средства, като и двете проби са отрицателни.

Според информацията, излязла до момента, както ЗАРАТА вече писа, има подозрения, че Фолксвагена на младежите се е завъртял и навлязъл в насрещното заради каруца в платното, вероятно без светлини. Водачът на „Мерцедеса“ е лекар. За съжаление младежите са починали още в мига на удара.


image0 (9K)