Папи Ханс се срещна на „Тясно“ с Азис (VIDEO)

Константин Трендафилов, писател и музикант, по-известен като Папи Ханс, излезе на светло с ново предизвикателство към феновете си – не само своите, но и тези на попфолк звездата Азис. Щом те двамата участват в нов проект, няма как да липсва провокация. Те направиха заедно песен и видео към нея със заглавието „Тясно“.

И Папи, и Азис, са доказали, че никак не се притесняват от коментарите – като първият има много да наваксва спрямо втория.

И така, песента е нежна в цялостното си звучене, куплетът се „изговаря“ от Папи в речитатив, а припевът е изпят от Азис, за чиито гласови възможности не говорим изобщо. Васко отново е различен и никога не повтаря визия. Според някои, феновете му ще намерят различно неговото изпълнение и дори се прокрадва мнението, че няма да им хареса, но той е изпял толкова много балади, че надали някой би се учудил на новата му песен с Папи. Текстът не е шокиращ, по-скоро полуголите, преплитащи се тела в клипа, създават усещането за Содом и Гомор. Въпреки това, знаем кое продава в съвременния свят. За жалост… А симпатягата Константин успява да се вклини в шоубизнеса уж ненатрапчиво, но го прави доста успешно. Нека видим как ще продължи в бъдеще.


image0 (9K)