ПАТРИОТИТЕ ЗАКРИВАТ КАМПАНИЯТА С ГОЛЯМ КОНЦЕРТ ДНЕС В 19,30 ЧАСА

Звезди на българската музика ще пеят в Синдикалния дом от 19,30 часа

Нелина, Силвия Кацарова, Теди Кацарова и Мария Петрова ще пеят пред старозагорската публика тази вечер в залата на Синдикалния дом (в сградата на Областната управа). Събитието е от 19,30 часа и с него „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ ще закрият предизборната си кампания в областта.

Само след няколко дни избирателите ще кажете тежката си дума кой да управлява България, кой да определя как да живее българският народ през следващите четири години!

Сигурна съм, че всички осъзнавате колко е важно това. Колко е важно всички да отидем да гласуваме, за да не оставим на неграмотни и подкупени хора да определят нашето бъдеще., на измислени политически герои и сценаристи да ви подлъжат и да ги изпратите във властта, за да уреждат себе си и своите задкулисни господари“, коментира водачът на листата в Стара Загора Елена Ангелинина.

Тя допълни, че българските патриоти, излизат пред хората с лицата си, с имената си, с това, което са постигнали извън политиката като специалисти в различни области. „Знаем, че можем да помогнем на родината и на народа си да има много по-добро настояще и бъдеще. Ние не сме като другите. Каквото кажем- го правим! Нашата мечта е просперираща България и богат, щастлив народ! Искаме българите да не бягат и да страдат някъде по света, далеч от семейство, от близки. Искаме децата ни да се развиват тук, до нас. Искаме бабите и дядовците да гледат на живо внуците си, а не по интернет! Искаме семейството да е от мъж и жена, не от хора с трети, пети, десети пол.

Доходи, семейни ценности, сигурност, независимост и достойнство! Това са нашите приоритети!“, каза още тя.

Ангелинина призова за мобилизация на патриотичния вот в неделя, да покажем, че истинските патриоти сме повече, по-силни и по-сплотени!

Време е технократите, професионалистите, патриотите да вземем нещата в наши ръце! Но първо сте вие на ход- в неделя! Номер 16 е ключът към по-доброто бъдеще за всички българи!“, заяви още Елена Ангелинина.


image0 (9K)