Патриотите не умират за македонската наденица

Много се дразня, когато медиите пишат „патриотите това, патриотите – онова“, а се оказва, че вместо за патриоти, пишат за Каракачанов, Симеонов и Сидеров

 Явно според българските журналиститутки, те са си патентовали патриотизма и го развяват като партийно знаме в политиката.

Самото понятие вече обърква. Патриоти наричат националните предатели и ибрикчиите на Борисов, които не се посвениха дори да продават българско гражданство и да крепят българоубийствената политика на ГЕРБ. В името на македонската наденица, нали така? Ке умрат за нея!!! И за кокала, разбира се!

Патриот е нещо различно от патриотарско келеме! И е добре това журналиститутките и мисирките да го научат. Патриот е този, който поставя България преди всичко друго и животът си дава, но България не дава! Патриот е този, който отказва да обслужва българоубийците. Патриот е този, който милее за българските интереси, а не търчи на Козяк и в Тел Авив за подкрепа във властта. Патриот е този, който служи за пример на родолюбивите българи и служи само на интересите на българския народ.

И в България има много патриотични партии и личности, които се борят за Родината ни. И е отвратително и мерзко медиите да си затварят очите пред тях и да ги изкарват радикализирани и националистически, а да промотират практикуващите патриотинг и плюскащите македонска наденица, които ке умрат за нея! За наденицата, не за България, да не се объркате!

Патриоти има! Не тези по медиите и по телевизиите, които ги гледате от сутрин до вечер. А тези, които се възпротивиха на прайдовете, които пазят историята ни, които учат на родолюбие децата ни, които защитават България включително от националните предатели!

Защото имаме една Родина и наш дълг е да я запазим за бъдещето! За мен е дълг и чест да служа на България!

Елена Гунчева

източник www.dunavmost.com


image0 (9K)