Футбол

Петко Петков и Ваня Джаферович ще водят „Актьорите“ срещу „Берое“

 

Както е известно на 9 септември от 19 ч. на стадион „Берое“ ще се състои благотворителен мач между „Берое“ и отбор „Актьори“. Легендата на старозагорския футбол Петко Петков и бившият капитан на „зелените“ Ваня Джаферович ще заемат треньорски позиции в епичния сблъсък на изкуството със спорта. В състава на „Берое“ също ще има доста изненади.

[ad id=“225664″]

Кой ще спечели титлата от този сблъсък е напълно без значение, защото и двата отбора играят в името на една кауза – осъществяването на второто издание на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”. Въпреки това, отборът на АКТЬОРИТЕ се подготвя за истински сблъсък.

“За мен участието в тази среща е много важно. Имам много приятели актьори, които страшно ценя и уважавам. Театърът е важен за хората, както и футболът. За мен е чест да се включа в такова благотворително събитие.” сподели Петков.

[ad id=“263680″]

“Няма как да не се съглася да бъда част от това събитие, защото каузата е много хубава и ако мога да помогна, по какъвто и да е начин, за мен ще бъде удоволствие. Щастлив съм, че заедно с Петко Петков ще водим мач на едни толкова готини и талантливи хора.”, сподели Джаферович.

С всеки изминал ден новините около срещата се множат и напрежението расте. Стана ясно и че двата отбора се борят за един професионален футболист, който да привлекат. Кой е той и дали ще успеят да се разберат двете страни, ще стане ясно след броени дни.

“От мача очаквам да се превърне в едно истинско шоу! Сигурен съм, че актьорите ще дадат всичко от себе си, както го правят и на сцената. Надявам се да има много зрители, за да могат да се съберат средства за фестивала, защото неговото съществуване е важно за всички нас.”, коментира още футболната среща Петко Петков.

Първата професионална тренировка на актьорите ще се проведе на 31  август в комплекс “Царско село” в София.

Стефан Стефанов

Share
Published by
Стефан Стефанов

Recent Posts

Слънцето се показва на Великден, градусите ще стигнат 23

Само на отделни места ще има краткотрайни валежи...

34 минути ago

Откриха двама издирвани младежи от Русе

Двамата отишли при дядото на единия и объркали пътя...

един час ago

Три коли се ударха край Омуртаг, има ранен

Тежката катастрофа е станала на пътя Велико Търново - Варна...

един час ago

Кои са четирите фактора за дълъг живот?

Изблиците на гняв могат да провокират инсулти...

2 часа ago
image0 (9K)