Петър от Фермата: Даяна даваше доста силни сигнали, но объркващи

Петър беше отстранен от Борислав на метри от финала на риалити предаването Фермата: Пътят на една мечта. Днес той коментира сърдечните преживелици в горското стопанство, както и кой ги е обърнал един към друг с Калоян.

Пепи е човекът, който се оказа със сериозно присъствие в женските умове. В това се убедиха всички зрители на шестия сезон на Фермата. Пилотът умело приземи своя самолет в стопанството на сърдечните писти на Даяна Ханджиева и Хепи Ванче. Освен женско внимание, Петър намери там и свой побратим в лицето на гвардееца Калоян. За съжаление не успя да спази обещанието двамата приятели да са на финала и се размина със 100 000 лева, защото загуби в дуела срещу Боби.

Достоен ли е Борислав да спечели 100-те хиляди във Фермата?

Освен аполонова физика и чар Петър показа, че умее да се владее, а на моменти изричаше подходящи философски размисли.

Данчо искрено за отношенията му с Камелия и Даяна след излизането му от Фермата

„Винаги съм бил супер амбициозен, мотивиран, нахъсан. Влизал съм със самочувствие в битките, но в крайна сметка човек трябва да приема загубите по най-достойния начин. Много мразя да губя. И понякога на човек му се изпращат уроци, които рано или късно трябва да приеме“, призна Петър.

„Македонецът изигра основна роля в нашите взаимоотношения с Калоян, защото при напускането си, Мирослав ни каза: „Вие сте хората, на които разчитам и смятам, че сте най-достойни да останете до края. Поддържайте се! Това беше разковничето“, разкри пилотът.

Даяна беше една от жените, чийто сърце пилотът успя да грабне. Поне нейното признание беше такова.

„Дая е много красива, възпитана и интелигентна жена, но просто нямаше химия. Нейните сигнали като цяло бяха доста силни, но и малко объркващи. Като цяло дори и самият Данчо успя да се обърка. Просто е много чаровна и може би ние мъжете възприемаме това нещо като свалка или флирт, а то всъщност не е така“, призна Петър.

„Дръпнах се от Хепи Ванче, защото според мен тя преживя някакъв катарзис във Фермата. Тя в началото наистина беше по-хепи Ванче и в подобна изолирана среда ти е приятно да общуваш с подобен тип хора, които излъчват само позитивност. Имахме и доста общи теми и се получи някаква химия, чисто приятелска. Прекарвахме си добре времето“, разказа Петър.

Пилотът разкри, че в момента не е обвързан и е свободен.


image0 (9K)