Петър Хубчев: Най-ценното за Берое в момента е, че всички хора са заедно и подкрепят отбора

„Най-ценното за Берое в момента е, че в това тежко положение на клуба всички в града, като започнем от тези момчета, ръководство и всички хора, които обичат Берое, са заедно. Те знаят какво се опитваме да правим и с какво се сблъскваме, и са всички заедно. Това е най-ценното за Берое“, каза минути след категоричната победа на Берое над Спартак Варна с 3:1 старши треньорът на „зелените“ Петър Хубчев, видя ЗАРАТА.

„Ние подходихме към мача без много да се концентрираме колко е важен за нас. Предпочетохме да не говорим за него, а да работим за някои тактически неща, които искахме да направим, на базата на това какви здрави футболисти имаме. За мен по-радващо е, че вече втори мач успяваме да обърнем резултата“, допълни той.

„Изчакахме нашия момент да отбележим третия гол и тогава всичко беше много по-спокойно. Но много работа ни чака. Това, че Спартак остана с човек по-малко ни помогна. Те се опитаха да играят, което им прави чест на момчетата. Ние направихме това, което трябваше“, каза още Хубчев.

По думите му отборът трябва да бъде изграден напълно, за да „има по-солидно присъствие в защита“.


image0 (9K)