Петя Буюклиева официално стана свекърва

Петя Буюклиева ожени сина си Тони за любовта на живота му, албанката Еги Бендо.

Церемонията се състоя в Катедралния храм-паметник „Успение Богородично“ във Варна, а на щастливото събитие присъстваха най-близките приятели и роднини на младоженците.

Тони и Еги се запознават още като студенти в Бремен. Те се сгодиха преди повече от две години в София. Синът на култовата певица подари на любимата си пръстен от бяло злато с диамант, направен по поръчка. Младото семейство живее от години в Цюрих, Швейцария, където Тони учи и работи, пише Телеграф.

Пищното празненство, което бе уважено и лично от кмета на града, продължи в „Св. Св. Константин и Елена“, в зала „Романс“ на хотел „Астор Гардън“, където не само гостите, но и всички останали останали впечатлени от организацията и голямата любов на младото семейство.

Първи снимки в социалните мрежи от щастливото събитие качи журналистът Пламен Тотев, който е и автор на текста на песента на Петя Буюклиева „Дай ми лято“.

„Това дете, което изписахме от родилния дом преди 27 години, днес прави сватба. Тони и Еги да летят заедно към мечтите си!“, пише над сватбените кадри.


image0 (9K)