Пет мъжки имена, които всяка жена трябва да знае

Всяка жена иска да създаде добро и сплотено семейство. Затова по-слабият пол подсъзнателно търси моногамни мъже за сериозна връзка и създаване на потомство. Някои имена даряват мъже с точно такива качества.

Обикновено една жена, наред с други качества, търси и постоянство в мъжа – важна черта, която представителите на силния пол са „дарени“ с името, което родителите са му дали.

Именно постоянството и надеждността са тези качества, които е по-вероятно да позволят на един мъж да се ожени и да създаде сериозно семейство.

Ето и петте мъжки имена, които са идеалните половинки:

Лъчезар

Мъжете с властното име Лъчезар са свикнали да си поставят определени цели и по всякакъв начин търсят своята реализация. Следователно, ако Лъчезар си науми нещо (било то да бъде най-добрият съпруг), то той задължително ще постигне тази цел.

За него семейството е най-важното нещо в живота му и насочва цялата си енергия към това да радва и задоволява всички свои близки – от жената, през децата, че и до родителите на половинката му и неговите.

Юрий/Юри

Мъжете с това име притежават качества като дискретност и волско спокойствие. Жените като правило се чувстват сигурни и защитени с тези мъже. Те са гарант за спокойствие, а освен това са и най-примерните мъже, тъй като полагат много усилия в семейството всичко да е наред и да цари спокойствие.

Виктор

Тези мъже отделят много внимание на своя вътрешен свят. Те избират жени, които да мислят и чувстват нещата като тях. Обикновено нравът на Виктор е малко мързелив (чак муден), но за тях този мързел е в полза на семейния съюз, защото те просто не искат да търсят разнообразие извън семейното гнездо.

Владимир

Името Владимир дава цялост на собственика си. За тях е изключително важно да са глава на семейството. Собствениците на това име внимателно подхождат към избора на половинката си, но когато го направят, то е за цял живот и им се отдават с цялото си сърце и душа.

Румен

Румен е творческа личност. По правило тези мъже имат изключително мислене. Обикновено те не предприемат първите стъпки в една връзка, а самите жени поемат инициативата за създаването на семейство. Заедно те печелят материално богатство и това е ключът към силната връзка и Румен никога няма да иска да напусне такова семейство. В крайна сметка със своята сродна душа те постигат всичко заедно.

Важно!

Трябва да се помни, че освен влиянието на имената, характерът на мъжа се възпитава от родителите му и средата, в която е израснал. Ако пред един мъж е бил модел на силно семейство, в лицето на родителите му, тогава с по-голяма вероятност той ще се стреми към същото.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)