Плачем и не вярваме! БЛАГОДАРИМ ви, старозагорци!

Скъпи дарители! Така започва поредното емоционално писмо на родителите на бебето Мая, което спешно се нуждае от лечение. Хиляди старозагорци откликнаха на молбата им за събиране на необходимите средства. Днес семейство Десислава и Христо Христозови и десетките им съмишленици, приели каузата за своя, отчитат колко са събраните пари и какво предстои.

Публикуваме текста, който те изпратиха в редакцията на ЗАРАТА:

ВИЕ НАПРАВИХТЕ ЧУДО! Чудо, за което не сме си и мечтали! За 17 работни дни по дарителската сметка на Мая са постъпили 77858,50 лв и 431,38 евро по пей пал. БЛАГОДАРИМ ВИ! Плачем и не вярваме! Вие приехте нашето слънчице във вашите сърца… вие ѝ давате шанс да се лекува… вие ни давате НАДЕЖДА. Благодарим ви!

Както знаете, бяхме обявили че до 20 декември трябва да преведем средствата от 55 000 лв за първата оферта, която включва 4 вливки и 1700 евро за линейката към болница Лив Хоспитал. Задействахме тази процедура. Вчера внесохме документите в Агенция Социално подпомагане, отдел Закрила на детето за становище. Надяваме се до края на работния ден да го получим. След това предстои да внесем документите в Районен Съд Стара Загора за решение. И след това да направим плащането към болницата. Това е стандартна процедура при дарителски сметки на лица под 18 годишна възраст. По този начин вашите дарения са защитени!
Вярваме, че ще спазим срока към болницата и до 20 декември ще се осъществи плащането.

Към момента почти имаме яснота за хотела, в който ще спи таткото на Мая. Както знаете, на 5 януари линейка ще вземе Мая и ще пътуват към така чаканото лечение. На 7 януари ще се направят изследванията и за 10 януари е планувана първата вливка. Дано всичко върви по план и да няма никакви усложнения. Ще ви информираме за абсолютно всичко, както сме го правили и досега.

Кампанията няма да се спира. Кампанията продължава!

Въпрос на време е да получим втора оферта за лечението на Мая. Не знаем кога, не знаем на каква стойност евентуално ще е тя, но знаем, че получим ли я, трябва да имаме парите, защото не можем да прекъсваме лечението на детето.

Дарителските кутии към момента няма да се отварят и ще стоят по обектите. Нека да изчакаме да видим какво ще се случи, когато мине първата вливка на Мая. Когато дойде моментът за отварянето, ще го обявим на страницата.

Искрено се надяваме, че ще ни разберете и ще ни влезете в положение. Вярваме, че ще продължите да бъдете до нас, както до сега. Ние имаме нужда от вас!

Благодарим на всички дарители, които освен с финансова подкрепа са до нас и морално. Вие ни давате сили. Когато стартирахме кампанията не очаквахме такава огромна подкрепа. Благодарим ви!

Дарителска сметка Райфайзен банк
Титуляр: Мая Христова Христозова
MAYA HRISTOVA HRISTOZOVA
Населено място: гр. Стара Загора
IBAN: BG88RZBB91551009737351
BIC: RZBBBGSF
Валута: BGN (лева)

Paypal: [email protected]

Група Благотворителен базар за БЕБЕ МАЯ в която можете да се включите https://www.facebook.com/groups/360525221421830/?ref=br_rs

БЛАГОДАРИМ ЗА ВСЕКИ ЖЕСТ И ВСЯКА ПОМОЩ ОТ ВАША СТРАНА!


image0 (9K)