Подробности за двойното убийство в с.Долни Дъбник, има арестуван

Задържано е лице, което има съпричастност към извършеното тежко престъпление – 36-годишен мъж, който е познат на системата, не е осъждан, има 5 регистрации.

Това каза главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов във връзка със случая с открития мъртъв 71-годишен мъж в село Горни Дъбник и починалата му по-късно дъщеря, по време на редовния месечен брифинг на МВР. „В село Горни Дъбник е извършено двойно убийство. Мъжът е починал на място, а дъщеря му по-късно в болницата“, каза още той, цитиран от „Фокус“.

[ad id=“255238″]

„Бяха извършени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на територията на 3 областни дирекции- Стара Загора, Габрово и Плевен“, посочи Младен Маринов. „Мотивът не е с цел грабеж, вероятно е битов, въпрос на лични отношения“, коментира главният секретар на МВР. Във връзка със случая с отвличането на Адриан Златков той поясни: „Разследването тече, екипът  докладва всяка седмица. Разследването е под надзора на главния прокурор и прокурори от ВКП“. „Създали сме необходимата организация, да изчакаме спокойно да си свършат работата“, каза още Младен Маринов.

Източник:bnews.bg


image0 (9K)