Позор! Вместо Съединението, в Златица БСП чества червения сатрап Вълко Червенков

БСП и кадрите й отново доказаха, че са безродници и антибългарска партия. В Златица, за срам и позор в деня на най-величавото народно дело – Съединението, тържествено отбелязаха рождения ден на комунистическия терорист и масов килър Вълко Червенков.

„Лично кметицата от БСП Магдалена Иванова, председателката на БСП в Златица Стоянка Балова, която е и общински съветник и депутатът от БСП Лалко Кирилов поднесоха похвални слова за делата на терориста и венци, най-вероятно платени с общински и държавни пари”, коментира скандалната история политологът Антон Тодоров. В Златица преди две години тихомълком е издигнат паметник на Червенков, въпреки действието на закона, обявяващ комунистическия режим у  нас за престъпен. Вълко Червенков е не само една от най-мрачните фигури, виновни за налагането с насилие на сталинския комунизъм в България, но той лично отговаря и за разбиването на горянските отряди и екзикутирането на водачите им.

[ad id=“225664″]

С честването на сатрапа Червенков БСП дава поредното потвърждение на гражданите, че няма нищо общо с европейската социалдемокрация, а възкресява тоталитарното минало.

Източник: www.faktor.bg


image0 (9K)