Попова и Плачков вечно пищят за пари

Мариана Попова и любимият й Веселин Плачков безспорно заемат почетното първо място като най-оплакващите се известни личности, наблюдава ЗАРАТА.

Почти няма техни интервюта, в които да не споменават как нямат финансови възможност и едва ли не трудно свързват двата края.

На тях все някой за нещо им е виновен. Дано са прочели билборда с цитатите на режисьора на Ники Илиев, които гласят „Никой нищо не ти дължи“ и „Вината е твоя”. И двете са сентенции на Илиев, който преди седмици в онлайн предаването на Тото сподели, че би желал тези думи да стигнат до повече хора.

Мариана Попова не позволява на възлюбения си да играе в постановки или сериали с красиви жени, пък после двамата дружно се оплакват, че нямат никакви доходи. Звездното семейство не спира да се жалва от недоимък.

По време на карантината редовно екранният Киро Християнина вееше коса в ефира на бТВ и споделяше, че не са добре финансово с Мариана Попова. Тя пък от своя страна на няколко пъти открито е казвала, че иска да се омъжи за бащата на малката си дъщеря на пищна сватба с минимум 100 души, но все още не е намерила спонсор, за да реализира голямото събитие.

 


image0 (9K)