ПП пита ГЕРБ: Защо не опитате да спрете да лъжете?

Депутатите от ПП отговориха на обвиненията на ГЕРБ, че страната е със спряло развитие.

„Чуваме, че не сме помагали на бизнеса и гражданите, а истината е, че сме дали милиарди и сега ще пуснем още мерки поне за 1,5 млрд лева“, заяви в декларация от името на ПГ на ПП Искрен Митев.

Още по темата

13 май 2022 12:45

111

13 май 2022 12:30

123

13 май 2022 10:26

53

13 май 2022 08:40

80

По думите му въпреки всички разходи и компенсации за бизнеса в хазната явно има пари, защото просто не се краде.

„Защо не опитате да спрете да лъжете, да сеете дезинформация особено, когато близо до нас се води война, която се отразява на целия свят“, обърна се той към депутатите от ГЕРБ.

„18 март си прилича много с днешния ден. Тогава за първи път бях свидетел как депутати се опитват да се бият в залата, сега отново го видях, едни и същи депутати от ГЕРБ. Какви ще са плодовете на тези хора – прокуратурата, която пази своите господари, побоите на протестиращи мирни граждани, краденето на държавата, изземването на бизнеси, заемите, които ББР даваше на частни клиенти – 1 милиард лева на 8 души и вече има проблем с един от тези 8“, коментира Митев.

„Чуваме как икономиката издъхва, но виждаме ръст на износа, ръст на производството. Чуваме, че няма газ, а газ има. Чухме ,че цената на газа ще е по- висока, а тя ще е по – ниска. Чухме, че Планът за възстановяване и устойчивост няма да бъде приет, но това беше поредната лъжа“, настоя той.

https://www.dnes.bg/ … Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)