Предлагат ли Супер коефициенти от Betano Bulgaria

понеделник, 10 януари 2022, 15:00 ч.

Компанията за онлайн залагания Betano е известна със своите разнообразни бонуси. Австрийският букмейкър се радваше на малко почитатели на залаганията след старта си преди около пет години, но компанията непрекъснато увеличава популярността си. Междувременно марката опитва да се наложи и на българския пазар. Поради високото качество на обслужване не е изненадващо, че Betano в бъдеще може да бъде топ букмейкър у нас. Разбира се, има причини за това. В допълнение към широката гама от спортни залози, Betano предлага отлични коефициенти. Може да отличим вълнуващия бонус за нови клиенти и цялостните промоции, които може да разгледате на този линк https://efirbet.com/betano-bonusi/. Благодарение на своите бонуси, Betano е популярен сред феновете на онлайн залаганията. Една от най-атрактивните промоции за клиентите е „Супер коефициенти“, която не е класически бонус, но дава възможност на потребителите да спечелят повече пари.

Какво представлява промоцията „Супер коефициенти“

Всеки хазартен оператор подготвя своя тираж със спортни залагания, за да постига печалби. Това се постига чрез предварително определен марж, който се запазва за всеки направен залог. Прави впечатление обаче, че има големи разлики в ставките на букмейкърите, така че сравнението на коефициентите помага за постигане на най-високи печалби. При промоцията Супер Коефициенти обаче не ви трябва да сравнявате нищо, тъй като потребителите се възползват от най-добрите коефициенти на пазара. За специално избрани срещи Betano предлага на потребителите  залози с 0% марж. Така при за залагането на тези срещи хазартният оператор не прибира никаква комисионна и няма печалба. Тази оферта може да не е толкова впечатляваща като например бонус до 200 лева, но пък при добавянето на избраните селекции със супер коефициенти във фиша ви, то може да спечелите значително по-добра печалба.

Сайтът за залагания Betano ще ви улесни в намирането на събитията със супер коефициенти. Наличните срещи с 0% марж и 100% печалба могат да бъдат разпознати от потребителите по оранжевата точка и надписа 0% до нея. Освен това залагащите ще намерят отделен раздел в сайта на Бетано със супер коефициенти. Трябва да знаете, че всички спортове са налични за промоцията. В този бонус са обхванати само избрани футболни, баскетболни и волейболни срещи. Не на последно място, валидни са само залозите преди мача, които потребителите са направили.

Какви други бонуси има Betano?

В онлайн букмейкъра Betano тези, които си открият сметка, получават шанс да започнат приключението си в залаганията с вълнуващ бонус за нов клиент. Може да вземете до 100 евро бонус от стартовата оферта за спортни залагания. Бонус сумата е 100% от депозита ви, след което трябва да изпълните условията за разигравания на офертата, за да може да направите теглене на печалби.

Феновете на казино игрите не са забравени от Бетано. Австрийският доставчик на онлайн залагания дори предлага много по-щедър бонус за раздела с ротативки. Всеки нов клиент може да вземе 100% до 500 евро бонус. Освен това хазартният оператор предлага и 100 безплатни завъртания за определена ротативка към тази бонус сума. Естествено, бонусът има условия за разиграване и трябва да превъртите сумата на депозит и бонус 20 пъти за срок от 2 седмици /14 календарни дни/.

Регистрираните играчи също може да се възползват от много промоции, като вече ви запознахме с една от страхотните оферти – Супер коефициенти. Друг привлекателен бонус е този за залози права колонка – ACCA бонус. Феновете на дългите колонки ще може да получат допълнителна печалба при успешен комбиниран залог в акаунта си. Цели 50% повече към печалбата до 100 евро ви очакват при познат 10-кратен залог.

Бонус за нулево равенство и ранно изплащане при два гола аванс във футболен мач са сред другите интересни промоции, на които ще се натъкнете в букмейкъра. Отворете си акаунт за залагане в австрийския бетинг оператор и ще се възползвате от много промоции.

Източник: http://www.bnews.bg/


image0 (9K)