Предложение за брак в „Гласът на България“ след изпълнение на „Обещай ми любов“

След силния старт на пилотния епизод на „Гласът на България“ на 18 февруари, който беше гледан от средно над 1 200 000 зрители, в неделя шоуто отново ще срещне феновете си с нови изключителни таланти, трогателни и позитивни лични истории и ще предизвика лавина от емоции и страсти сред треньори и публика.

[ad id=“225664″]

Борбата за спечелване на таланти между четиримата треньори продължава с пълна сила, като тази неделя Поли и Камелия ще покажат какво е женска солидарност и как нежната половина от журито разрешава споровете си с финес.

На сцената на „Гласът на България“ ще се появят няколко опитни и уверени в таланта и качествата си артисти. Сред тях е популярен български актьор, който се изявява не само в театъра, но и в световното кино, където снима редом до звезди от ранга на Келан Лъц и Джейсън Стейтъм. Мъжът, който с гласа и усмивката си закова на стола Камелия, ще блесне на сцената на шоуто с изпълнение на класиката на Сам Кук „A change is gonna come.“

[ad id=“236993″]

Симона Загорова, един финалистите в сезон 4, ще се появи отново в шоуто, като този път тя ще подкрепи най-добрата си приятелка в бекстейджа. Талантливата певица ще преживее отново емоциите от шоуто и ще стиска палци треньорите да се обърнат на изпълнението на най-близката й приятелка, която дълго е убеждавала да се яви на сцената на предаването. Младо момиче с трудно детство ще покаже как оцелява и лекува травмите си със силата на музиката и с историята си ще докаже, че мечтите побеждават страховете.

[ad id=“236999″]

И докато за някои от участниците най-силните емоции ще бъдат на сцената, други ще запомнят участието си в „Гласът на България“ с най-силното чувство – любовта. Пред очите на цяла България един влюбен мъж ще се престраши да падне на колене и да поиска ръката на любимата си, след като тя признава чувствата си към него с изпълнение на песента на Силвия Кацарова „Обещай ми любов“. Дали ще приеме предложението за брак и ще продължи ли напред след кастингите на тъмно, ще стане ясно в неделя, 25 февруари от 20.00 часа по bTV.


image0 (9K)