Загадки

Представителите на кои 5 зодии са най-верни към половинките си

Ако искаш щастлива и стабилна връзка, винаги трябва да тръгваш с презумпцията за доверие и вярност. Защото изневярата е нещо, което трудно се прощава. Но дори и да намериш сили да го направиш, счупеното си остава счупено. Моногамията или по-скоро нагласата за нея, си зависи от морала и вижданията на всеки човек.

[ad id=“225664″]

Но от гледна точка на астрологията, на някои зодии им е вътрешно заложено да бъдат верни. Тоест, ако се държите добре с такъв партньор и му осигурявате нужните близост и разбиране, шансът да кръшне встрани е изключително минимален. Ето и кои са тези зодии.

Телец

Телците обичат комфорта и спокойствието. Те процъфтяват благодарение именно на стабилността, което ги прави лоялни и надеждни партньори. За да изневери, Телецът трябва да се чувства изключително неразбран и неоценен във връзката си.

Рак

От всичките зодии, Ракът е най-загрижен за стабилността на отношенията си с любимия човек. Обича семейството и е най-щастлив, когато има дълбока, емоционална връзка. Би изневерил само и единствено, ако неговият партньор се държи с презрение и не показва любовта си.

[ad id=“263680″]

Дева

Девите са чувствителни, но и много взискателни. Затова, ако се обвържат сериозно, това категорично означава, че те са сигурни в своя избор. Което пък е предпоставка да не се оглеждат встрани. Само много силно разочарование или предателство би накарало Девата да изневери.

Везни

Везните търсят хармония и баланс. Само така се чувстват спокойни и пълноценни. Една изневяра би нарушила драстично тяхното равновесие и те предпочитат да не я правят. Ако пък се случи, бъдете сигурни, че съвсем скоро Везната ще ви напусне.

Козирог

Тази зодия също много цени семейството и своята половинка. Дори понякога да ви се струва, че не е така, гарантираме ви, че грешите. Пък и Козирозите предпочитат да насочат усилията си в професионалното развитие и финансовата стабилност, вместо да се занимават с глупости и да се крият по хотелите.

Защо на останалите зодии им е по-трудно да останат верни? Нека погледнем накратко и този въпрос.

Овенът действа импулсивно и рядко мисли за последиците. Близнаците пък постоянно имат нужда от тръпка и ако тя изчезне, тръгват да си търсят нова. Лъвът обожава флирта и е обграден от постоянно внимание и просто не може да устои! Стрелецът пък мрази правилата и поставянето в рамки, как така някой отнякъде ще го ограничава и ще му налага какво да прави?!

Скорпионът от своя страна е страстна зодия, но и много отмъстителна, тоест, ако с нещо го жегнете, нищо чудно да изневери, за да ви накаже. Водолеите са не особено уравновесени и винаги имат стремеж към новото и различното. А в Рибите бушуват толкова много емоции, които, заедно с непреодолимата нужда от романтика, ги правят по-уязвими и податливи на изневяра.

Това, разбира се, е просто нотка в характера, продиктувана от зодиакалния знак. И не означава, че ако си имате Близнак за партньор, той задължително ще ви изневерява. Или пък, ако живеете с Дева, тя ще ви бъде вярна до гроб.Но определено ще е добре да си имате едно наум с тази информация.

източник: beu.bg

Иван Дарийков

Share
Published by
Иван Дарийков

Recent Posts

Полицаи и деца заедно в акция на пътя

Подрастващите научиха важни уроци за безопасността си на пътя...

7 минути ago

Бургас отбеляза Летния Никулден с курбан и концерти

На днешния ден рибарите ритуално "отключват" морето...

10 минути ago

В китайски зоопарк: Нямат панди, боядисват кучета „чау чау“

Използвали био бои заради атаки от еколозите...

51 минути ago

Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира?

Той определя различни правила за двама ви...

54 минути ago

Габриела Маринова от Берое спечели сребро на световното по карате стил „шотокан“

  Габриела Маринова от IXв клас на СУ "Максим Горки" спечели сребърен медал на Световното…

2 часа ago
image0 (9K)