Представят биографичната книга на Стоянка Мутафова тази вечер

Биографичната книга за легендата на българския театър Стоянка Мутафова „Добър вечер, столетие мое!“, ще има премиера тази вечер от 19.30 ч. в Сатиричния театър „Алеко Константинов“, съобщават издателите от Catch a story. Ще бъде представен и спектакълът „Столетие мое“.

[ad id=“255238″]

Актрисата, дарила усмивки и радост на няколко поколения, разказва за живота си с мъдрост и прави оценка на грешките и успехите си със скромността на великите. В спомените ѝ оживяват колоси на българската култура, които лично е познавала. Любопитните подробности от срещите ѝ с тях, разбира се, са забавни, защото Стояна умее да разгадава хората и да им прощава техните слабости, отбелязват издателите.
Лудории и комични ситуации се редуват с драматични истории за любов, пропуснати възможности и загуба на скъпи на сърцето ѝ хора.

[ad id=“226585″]

В томчето има много неизвестни факти за живота на актрисата и дори пазени до днес семейни тайни. Това е книга за 95 години пълноценен живот, посветен на изкуството, книга за образованата, с богата култура Стоянка Мутафова, която умее да докосва душата и на най-обикновения човек, книга, в която авторът – нейната дъщеря Мария Грубешлиева, и много популярни и обичани личности от нашето време търсят тайната на дълголетието и успеха, посочват от екипа.


image0 (9K)