ИЗБРАНИ

Президентът: Мафията постигна невъзможното. Мафията вън!

„Българската мафия постигна невъзможното, обедини партии от целия политически спектър. Това заяви президентът Румен Радев, който слезе при протестиращите в негова защита. Мафията – вън, призова държавният глава. От нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и прокуратурата“, заяви Радев. Множеството отговори с възгласи „Оставка“.

„Скъпи българи. Благодаря на всички вас. Виждам хора от всички политически хоризонти, това не е случайно. Виждам млади и стари. И това не е случайно. Българската мафия постигна невъзможното – обедини почтените хора срещу себе си. От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Българската мафия е безцеремонна, но днес гневът се излива на площада. Не на страха, мутри вън!“Това обяви президентът Румен Радев, който излезе пред президентството, където се събраха стотици хора по повод акцията на прокуратурата в президентството.

„Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата. Мафията използва прокуратурата за репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото твърде много я търпяхме. Но гневът се излива на площада, заради лъжите и рекета“, каза още Радев.

„Това е битка за достойнството ни, за бъдещето, за справедлива, модерна европейска България. В тази битка ще бъдем заедно, които милеем за България. Ще си върнем България, мутри вън“, заяви президентът.

„Започваме битка за европейска България. В тази битка ще бъдем заедно – всички, които милеем за България. Искам да ви припомня думите на съдия Фалконе, които са мое верую от много години: Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж“, отсече държавният глава.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Тази година доброволците преброиха 6240 врабчета

Домашните врабчета са най-много - 5178...

15 минути ago

Тейлър Суифт била „функциониращ алкохолик“ – има ли такова понятие?

Възможно ли е това да не се отрази на живота му?...

25 минути ago

5 трика за прогонване на мухи от дома

Мухите разнасят зарази и бактерии...

27 минути ago

Изпращаме април – най-топъл за последните осем години

Рекордните за месеца 34,7 градуса са измерени в Русе...

47 минути ago

Биха 14-годишен в двора на селско училище

Нападението е станало в хасковското село Узунджово...

51 минути ago

Каква присъда грози Лена, ако се докажат фалшивите документи?

Отговаря адвокат Людмил Рангелов пред Bulgaria ON AIR...

един час ago
image0 (9K)