През погледа на главния редактор: Има ли кой да разследва зависимостите на Радев?

Живка Кехайова

Има ли кой да разследва зависимостите на Радев? И защо не ги?

Цитираните от всички руски медии словоблудства на Радев не са нови за него. Новото е, че в един момент, когато и последните идиоти осъзнават, независимо дали имат куража да си признаят, че играта на Путин е загубена кардинално, един от малцината, обслужващи проигралия садист, остава българският президент.

Понеже не допускам Радев да е до там глупав, очевидно става въпрос за много тежки зависимости, които са го стиснали за гушата. Та затова и питам – има ли кой да ги разследва и ако има, би трябвало вече да се е сезирал.

Когато това започна преди две години, тези, които стоят зад Радев, хитро успяха да спрат процеса чрез едни клечащи, коленичили и крещящи от радост след театрално вдигнатия юмрук. Тогава полезните идиоти изиграха ролята си дори по-добре от Радев, защото се оказаха достатъчно несведущи и заблудени, за да изглеждат искрени.

А днес? 

Днес очаквам всички партии в България, без тъжните карикатури  „Възраждане“ и ИТН (дето щели да събират подписи за президентска република), да започнат процеса по импийчмънт. Това ще е най-сериозният им тест преди изборите. Нека видим има ли поне един, който не е „прогнил от зло“!


image0 (9K)