През погледа на главния редактор: Какво всъщност казаха…

Живка Кехайова

Какво всъщност казаха?

Си дойде при Путин и му каза: „Ще вземем всичко, което можем да вземем на най-ниска цена“. Путин даде единствения възможен за него отговор: „Добре“ и с надежда попита дали Русия ще получи междунродна подкрепа и най-вече оръжие. Си каза: „Това е друга работа – ще видим, но“.

Американците в доклада си за България казаха: „Новичките се оказаха най-малкото също толкова лоши, колкото предишните, при това за невероятно кратко време. Ако не го проумеят, можем ясно да покажем колко точно и как. Т.е. няма никакъв проблем стари и нови да си седнат на д-тата и да направят правителство, което стриктно ще наблюдаваме, за да елиминират най-големия срам за България – Радевото управление. Защото и най-лошите евроатлантици в момента не са чак толкова лоши (просто измамничат и покрадват), колкото заплахата за бъдещето на България в нормалния свят“.

Икономистите казаха: „Закъсваме здраво. Още не като при Виденов заради валутния борд, но е време да се запрем с глупостите“.

САЩ и Европа казаха: „С Украйна сме на 100 %“.

Какво казва Радев и странните еволюционни аномалии, ползващи закона за изборите, даващ им право безплатно да се веят по обществените медии – по-добре да не се мърсим да споменаваме.

Какво не казват, а трябва МВР и прокуратурата: „Трябва да бъдат разследвани и съдени като национални предатели и предатели на човечеството, мизерните путинофили, имащи някакви лостове на власт! Обикновените „полезни“ идиоти са осъдени по рождение“.