През погледа на главния редактор: Никой няма да ви взриви по време на изборите. Могат да ни взривят по-късно само избраните от нас

Живка Кехайова

Никой няма да ви взриви по време на изборите. Могат да ни взривят по-късно само избраните от нас

Това – за онези, дето се чудят реални ли са заплахите по училищата. Както вече писах – утре ще размисляме и ще се лъжем, включително сами себе си. В неделя ще гласуваме.

Важно е да гласуваме. Важно е за кого гласуваме, но най-важното ще е тези, за които сме гласували, каква ще я свършат след това със съставяне на правителство.

Ако ще имаме правителство с участието на русофилистици, то и сега такова имаме. Такова имахме преди това и нито едно от тях не чинеше.

Ако пак няма да имаме правителство, пак ще получим от същото – липса на държава в цивилизационния смисъл на думата.

Ако сърдитковците от тук и от там, отново не си свършат работата с мисълта, че наесен ще я свършат по-добре, не е зле да изчислят вероятността наесен вече никаква да не я свършат, защото неумението им да бъдат политици, не само ще е лъснало, както досега, а направо ще ги е разкапало. И наесен ще се наложи вместо да се борят за местна власт, да поемат вината, че са тласнали България по път, по който може да е по-добре да я няма, отколкото да върви.

И за политически слепите/глухите вече е ясно, че сърдитковците – ей така – на инат, подаряват цяла държава на откаченяците. И това няма да им бъде простено за пети път, че да се пробват шести.