През погледа на главния редактор: От 7 март в ИА ЗАРАТА – политически публикации само при договор с медията

Живка Кехайова

От 7 март в ИА ЗАРАТА – политически публикации само при договор с медията

Както във всяка предизборна кампания, с изключение на анализите и коментарите на главния редактор, публикации на политически сили ще има само при договор с медията. Договорите на медията с политическите сили, както винаги, ще бъдат публикувани в съответствие с изискванията на закона.

Тарифите за заплащане на публикациите, са действащите рекламни тарифи на медията, без промяна. Могат да бъдат намерени в рубрика:  „Реклама“ на сайта на медията.

Въпреки огромния ми скептицизъм, бих искала да пожелая на участниците в кампанията умни, умерени и обосновани послания на базата на ясна и обмислена, практически приложима програма за управление на страната! И още по-ясно изразен ангажимент за съставяне на правителство, което е единствения смислен ангажимент на политическите субекти.

Уважаеми граждани, превърнати в последно време в най-обикновен електорат. Откажете този път наркотичната зависимост от негативни емоции, включете за малко разума и гласувайте като отговорни за живота си и този на децата си хора. Човекът е обществено животно, но това няма нищо общо със стадно такова.