Анализи

През погледа на главния редактор: 48 НС от днес е история

Живка Кехайова

48 НС от днес е история. Друг е въпросът, че е същата история от предишния и по-предишния път.

Честито на Митрофанова – ще продължи да ни управлява поредното правителство на Радев. Съболезнования на всички нормални българи, които виждат живота на децата си като европейски, в голям единен пазар, с устойчива валутна единица и в парламентарна демокрация!

Гласуването за признаване на голодомора за геноцид показа още веднъж очеизбодно кои са партиите, които въпреки огромните кривици във всяка една от тях, ако са и политици, трябва да отговорят, при това заедно на очакванията на нормалните българи преди заупокойна молитва и за тях и за въпросните българи. Показа и кои са придставителите на антибългарската измет на територията на страната ни, отказали да гласуват исторически факт, щото не им пасва на пропагандата, или пък защото го одобряват, вероятно.

Скъпи Не политици – наистина сте скъпи, защото вече твърде скъпо ни излизате – за пореден път подарихте властта на антиевропейското по две изключително мерзки причини: да угодите на най-първичните, незрели и избеснели предимно от политическо невежество представители на електората си, и от чисто лидерско его на точно толкова незрели и избеснели като част от електората си лидери.

Да си знаете от сега: след 2 април ще можете да избирате само между две неща – завинаги да подарите властта на президента, или да рискувате да поумнеете, да поемете отговорност и да управлявате, доказвайки се не пред радикализираните агитки, а пред искащите държавност. Последните са мнозинство, но за съжаление разумните винаги са по-тихи и търпеливи от радикализираните. Да се надяваме, че няма за н-ти път да пробвате търпението на разумните – голямо е, но не е безкрайно. Все пак само глупостта и Вселената са безкрайни, като второто още не е доказано, е заявил Айнщан.

 

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Вдигнаха „Спартан“ за спешен пациент от Варна до София

Полетът бе изпълнен в условията на усложнена обстановка...

22 минути ago

Круиз за нудисти примамва с 11 дни голо хоро и връщане в рая

Пасажерите трябва да са наметнати на пристанищата...

33 минути ago

Откриха огнище на птичи грип във ферма за патици

То е в обект в хасковското село Константиново...

един час ago

Вдихнаха „Спартан“ за спешен пациент от Варна до София

Полетът бе изпълнен в условията на усложнена обстановка...

2 часа ago

Зодии, за които месец май носи трудности

Вижте дали вашата зодия е сред тях...

2 часа ago
image0 (9K)