Премахнете негативната енергия само с чаша вода

Независимо дали вярвате в неща като „лоша“ или „отрицателна“ енергия, тя все пак може да присъства във вашия дом. Това със сигурност не води до добри събития и емоции, убедени са специалистите, нещо повече-отрицателната енергия може да предизвика да се случат много странни неща.

[ad id=“225664″]

Парични проблеми, напрежение, депресия са само част от събитията, които могат да се дължат на наличието на отрицателна енергия, чието „количество“ надвишава това на положителната. Понякога тези енергии влизат в домовете ни без наша вина. Членовете на семейството, съседи или гости без да искат могат да ги „внесат“ и да повлияят на нашето настроение и благополучие. В резултат на това можете да се почувствате неспокойни и подтиснати. За щастие има няколко техники, които можем да използваме, за да премахнем тези влияния.

[ad id=“263680″]

Най-простият начин да откриете отрицателната енергия в дома си, а после и да я „изчистите“ включва вода. Вземете чиста чаша, сложете в нея малко морска сол и след това налейте в нея вода. Сложете я в стаята, където смятате, че отрицателната енергия е най-силна. Поставете я на скрито място, най-добре в ъгъл, и се уверете, че никой няма да я мести.

[ad id=“238430″]

След 24 часа вземете чашата. Ако изглежда така, както сте я оставили, значи няма отрицателна енергия във въпросната стая. Ако водата е мътна или изглежда замърсена, значи наистина има енергиен проблем. В такъв случай повтаряйте процедурата докато намерите водата чиста, както сте я оставили предния ден.

[ad id=“218001″]

Не забравяйте, че позитивността привлича позитивност. Ако останеш оптимист, то тогава е и твоята енергия. Завистта, както и несигурността могат да донесат отрицателна енергия във вашия дом. Опитайте винаги да бъдете възможно най-позитивни, независимо от ситуацията, съветват експертите.

[ad id=“236993″]

Източник: dariknews.bg


image0 (9K)