Преслава спи в златно легло за 3 бона

Навръх рождения си ден певицата пусна снимка, на която щастливо позира с подаръците от Павел. Той я е изненадал в леглото с десетки балони и огромен букет. „Истинският мъж има щастлива жена! Благодаря ти, любов!“, заяви емоционално чалгарката, която прикрива с балон на кадъра наедрялото си коремче. Подаръците е получила още в първите моменти след събуждането си, като първоначално не е осъзнавала какво се случва, но впоследствие силно се развълнувала от романтичния жест.

На кадъра ясно се вижда, че фолкаджийката си ляга в легло със златна рамка и златисти чаршафи. Тузарската спалня по неофициална информация струва около 3000 лева и е изработена по специална поръчка. Цената не представлява никаква финансова трудност за певицата, чийто хонорар за участие варира между 8000 и 10 000 лева. Но ясно показва, че Преслава има афинитет към лъскавите вещи и обича да ляга на скъпо легло, пише „България Днес“.

За пръв път от много време тази година Преслава не отпразнува рождения си ден. Основната причина е напредналата й бременност и невъзможност да обикаля по ресторанти и дискотеки. От няколко седмици тя прекрати и професионалните си изяви, тъй като трябва да лежи вкъщи и да си почива. Преди години тя посрещаше личния си празник в нощни заведения или събираше приятели на големи трапези. С появата на бебето тези тържества секват и Преслава навлиза в по-улегнал период от живота си.

http://BNews.bg


image0 (9K)