Приятели след любовта и раздялата

Колко и трудна да бъде раздялата с най-близкия човек, понякога и след нея ни очакват позитивни и приятелски отношения, отбелязва „Телеграф“.

Саня Борисова и Ники Илиев са двойка, която след раздялата намери път към добрите отношения. Според актрисата разводът ги е накарал да си кажа честно и спокойно истини, които никога преди това не са споделяли. Саня разкрива, че именно раздялата ги сближава и ец породила истинско и здраво приятелство.

Филип Аврамов и съпругата му Милена Аврамова преживяха сложен любовен триъгълник в последните три години, а развръзката се оказа безболезнена за трите страни. След бърз и мирен развод с Милена през 2018 година Фицата заживя с екзотичната красавица Севинч Ибрахим, от която има и втора дъщеря. През август миналата година новата половинка на актьора Севинч призна, че с Филип са прекратили отношенията си. Тя обяви, че зад раздялата им не се крият скандали и предателство или болки, а разлика в ангажиментите и постепенно отчуждение. Преди коледните празници Фицата и Милена се появиха в телевизионно предаване по влюбени от всякога.

Любовната история между Диляна Попова и Асен Блатечки преживява подобни сътресения, но запазва добрите отношения между актьорите. Любовта им пламва по време на снимките на „Стъклен дом“, когато Блатечки е обвързан с първата си съпруга и майка на дъщеря му Катерина. За да избяга от пламналите чувства Попова отива на другия край на света като участник в предаването Сървайвър, но любовта между двамата не стихва. Диляна забременява от Асен, а той е принуден да избира между двете си семейства. След раждането на Борил връзката им среща много трудности. Блатечки се връща при първата си жена. По време на раздялата с Диляна остават много добри приятели и не таят лоши чувства един към друг. Вече две години двойката отново живее под един покрив заедно.

Връзката на Константин и колежката му Райна се радва на внимание над 10 години.През 2009 година изпълнителите сложиха край на любовта си. От края на своите отношения до ден-днешен двамата претендират, че са запазили напълно приятелски отношения.

Подобни са отношенията между Димитър Рачков и Мария Игнатова, които в продължение на осем години се събират и разделят. Преди година и половина двамата скъсах окончателно, а към днешна дата са щастливи с нови любови. Миналото лято Рачков посети светско събитие с новата си половинка – плеймейтката Анита Димитрова. Мария се озова на същото място със сегашния си любим Ивайло Нойзи Цветков. Очевидно двамата телевизионни водещи са заровили томахавките и могат да запазят професионални отношения.

Дара учудва феновете със способността си да се разделя с всеки разбрано и тихо. Едно от бившите гаджета на младата изпълнителка е блогърът Кристиан Чарли Танев, с който остана много близка след раздялата им. Подобни отношения певица запази с писателя и изпълнител Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.

 


image0 (9K)