Проданов: От модела Борисов минахме на модела Радев

Проданов: От модела Борисов минахме на модела Радев
Проданов: От модела Борисов минахме на модела Радев

Снимка: БГНЕС

Целта ни в кабинета „Петков“ беше да се разгради модела на Борисов, но стигнахме до ситуация, в която изградихме модела на Радев. Няма значение дали се казва моделът на Борисов или Радев, той трябва да бъде изкоренен.

Още по темата

10 апр 2023 15:29

49

10 апр 2023 13:58

45

За 8-9 месеца, откакто действа служебното правителство, хиляди хора са освободени от работа в министерствата. Назначени са хора, които хал хабер си нямат какво се случва, обяви депутатът от БСП Христо Проданов за Нова Нюз.

„Наяве излиза това, което говорим – за паралелната държава, овладените държавни институции, които вместо да си вършат работата, правят нещо друго. Нито една от институциите не работи в момента.

След този запис трудно би могло да се състави правителство. Очевидно се дават сигнали, че уйдурмата ще продължи. Не бих казал, че мандатът е дискредитиран, президентът прави същото като хората, от които се възмущава – чистка, така че не може да е морален съдник. С нашето участие в управлението не сме допускали да има такива задкулисни ходове. След решението на Петков да изгони 70 руски дипломати, казахме, че не можем да подкрепим такъв кабинет“, коментира той.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)