Първата буква на името ни показва какви сме в любовта

В любовта всички сме различни. Днес ще споделим нещо забавно с вас. Следващите редове ще ви разкрият какви сте в любовта според първата буква от името ви, пише Az-zenata.bg. Така ще разберете и повече за обекта на вашето сърце.

А – Нежност и агресия. Тези хора са много енергични и обикновено са лидери във връзките си. Също така постоянно се нуждаят от емоции, но не са особено романтични.

Б – Хората, чието малко име започва с тази буква, се влюбват доста трудно. Те са предпазливи, искат първо да бъдат сигурни в намеренията на партньора и едва тогава да си позволят да бъдат себе си. Не харесват скандалите и разправиите.

В – Изключително страстни личности с неповторими инстинкти за чувствата на своя партньор. Когато приключат една връзка не страдат твърде дълго. Въпреки това, могат лесно да се разочароват.

Г – Щастливи личности, които се радват на живота. За тях е много важно партньорът им непрекъснато да им доказва колко са невероятни. Въпреки това трудно се обвързват в сериозни взаимоотношения или ако все пак се случи, държат много на личната си свобода.

Д – Ако вашето име започва с тази буква, то вие сте силно романтична личност, която ако се разочарова в любовта, страда много. Очаква те половинката ви да бъде напълно отдадена и внимателна. Дори и най-малката форма на пренебрегване води до много болка за вас.

Е – Свободолюбиви личности, които се нуждаят от доза приключение и дори ексцентричност в отношенията си. Един скучен партньор много бързо ще ги отегчи. Те не се страхуват от самотата, така че ще направите голяма грешка, ако им дадете ултиматум или ги заплашите с раздяла.

Ж – Много сантиментални хора. В любовта са лоялни и искрени, очаквайки същото от своя партньор. Ако бъдат измамени, трудно ще простят.

З – Хората, чието име започва с буквата „З“ винаги изпъкват в тълпата. Трудно им е да останат дълго в една връзка, защото са пълни с живот, искат да опознаят нови неща и бързо се отегчават от партньора си. Подаръци, пътувания, партита… Нещо ново трябва да се случва всеки ден за тях.

И – Много земни личности, които се чувстват добре както в скъп ресторант, така и на дивана с партньора си. Но това, което ги прави щастливи, са малките неща. Малките жестове им говорят повече от най-скъпия подарък.

Й – Тези личности си падат малко егоисти или по-скоро искат да бъдат поглезени. За тях е много важно половинката им да ги кара постоянно да се усмихват.

К – Хора, търсещи истинска любов, затова те се нуждаят от постоянно доказателство за чувствата на своя партньор. И най-малкото съмнение може да ги нарани. За любимия човек те винаги са малко потайни.

Л – Ако вашето име започва с тази буква, то вие сте способни да обичате силно, но и да бъдете обсебващи за половинката си. Любимият човек трябва постоянно да ви напомня колко сте специални.

М – Личности с топло сърце, очарователна усмивка и големи надежди за любовта. Въпреки това, те често бързат и искат сериозно обвързване още след първата среща. Това почти винаги им изиграва лоша шега.

Н – Уязвимост, скрита под бодлива черупка. Това са едни от най-нежните души. На първо място се нуждаят от смел човек, който ще разбие стените, които изграждат около себе си. Не им е лесно да си намерят партньор, който да отговаря на техните стандарти.

О – Големи мечтатели, които наистина се интересуват от своите партньори. Те се нуждаят от интимност. За тях е важно половинката им да предпочита уюта и спокойствието.

П – Това са хора, които винаги са привлечени от „забранени“ партньори, лошите момчета / момичета. В любовта се нуждаят от малко мистерия, но в момента, в който усетят, че техните партньори наистина са се влюбили, те просто ще престанат да се интересуват от тях.

Р – В началото на връзката са много податливи и готови да правят компромиси. Но тяхното търпение също има граници и те никога не трябва да бъдат подвеждани.

С – Абсолютни естети, сърдечни, искрени, весели, копнеят за любов. Във връзките си са щедри, но имат нужда и да получават. Студените личности могат да привлекат вниманието им, но с времето само ще им донесат разочарование.

Т – Магнетични личности. Около тях винаги има много обожатели. Обичат да флиртуват. За тях е важно половинката им да не спира да се възхищава на красотата и интелигентността им.

Ф – Тези личности се стремят да създават дългосрочни взаимоотношения, в които се отдават на половинката си. Бързо биха прекъснали връзка с агресивен и конфликтен партньор.

Х – Чувствени личности. Обичат да прекарват времето с любимия човек ходейки на кино, театър, концерт, след това вечеря. Нуждаят се половинката им постоянно да им показва чувствата си.

Ц – Когато тези личности се влюбят, те ще направят всичко възможно, за да продължи връзката им възможно най-дълго. Те обичат да се грижат за своя партньор.

Ч – За тях любимият човек е на пиедестал. Въпреки това, хората чието име започва с тази буква са флиртаджии. Могат да имат сериозна връзка, но това не значи, че не биха изневерили на половинките си.

Щ – За тези хора е важно да имат до себе си половинка, която ще подобри репутацията им и ще ги направи по-добър човек.

Ю – Енергични личности, които имат богата фантазия и вярват силно в любовта.

Я – Личности, които изразяват своята любов свободно и са склонни да вземат рискови решения.


image0 (9K)