Първа книжка издадоха в старозагорска детска градина

В старозагорската детска градина №25 „Ален мак“, издадоха своята първа книжка „Вълшебният свят на децата“, в тясно сътрудничество с родителската общност, научи ЗАРАТА

Изданието се посвещава на наближаващия 50- годишен юбилей на детското заведение и по повод 1 ноември – Ден на народните будители.
„Разказаните в тази книжка истории са истински и неподправени. Децата вярват… Те виждат невидимото за нас… Те откриват… И са безкомпромисни и безпощадни в своята честност“, споделя директорката Меглена Бакърджиева.
Пред читателя оживява светът на феи, замъци, чудати същества и неземни герои. Заедно с тях се наслаждаваме на пътешествия и приключения, за които винаги сме мечтали.
Книжката ще бъде интересна и за вече порасналите каки и батковци, ще събуди любопитството на мама и татко, баба и дядо. Съпреживяното вълнение от досега с героите ще остави незабравими спомени у малки и големи.
Детска градина „Ален мак” от години успешно върви напред с мотото „Всяко дете има право на щастливо детство”. Екипът от педагогически специалисти, с подкрепата на родителите, ежедневно предоставя на децата вълнуващи емоции и много радост – партньорството е гаранция за успех. Детската градина е носител на приза „Аз гарантирам щастливо детство”, предоставен от Агенция за закрила на детето.

Продължава и традицията за засилена дейност по изобразително изкуство. Децата от „Ален мак” разнасят славата на българското предучилищно образование по различни точки на света- Франция, Литва, Латвия, Сърбия, Румъния, Турция, Китай, Япония, Полша, Испания и др.
Детска градина „Ален мак” получи и награда на фонда „Децата за бъдещето на планетата”, за работа, свързана с опазване на околната среда. Тук се използва всеки ден, за да научат малчуганите нещо ново, интересно, да растат жизнени, знаещи, можещи, конкурентни на новото време и съхраняващи красотата на детството през целия си живот.
Линк към филма с представянето:
https://www.youtube.com/watch?v=AnHFA-n_j9c


image0 (9K)