„Лулис Мел – България“ ЕАД направи първа копка в „Икономическа зона София–Божурище“

Първа копка на компания Лулис Мел – България. Инвестицията на дружеството е близо 18 милиона лева, а гарантираните работни места – 48.

Компанията „Лулис Мел – България“ ЕАД направи първа копка на проекта си за мелница в „Икономическа зона София-Божурище“. Това съобщиха за ЗАРАТА от пресцентъра на Национална компания индустриални зони. Инвестицията на дружеството е близо 18 милиона лева, а гарантираните работни места – 48.

Компанията ще изгради нов комплекс за производство на брашно. В него ще има силози за складиране на суровината, сграда за товарене на брашното в насипно състояние, сграда за приемане на пшеницата, офис сграда и други помещения.

Първа копка на българска фирма в Икономическа зона София-Божурище

На официалната церемония в „Икономическа зона София – Божурище“ присъстваха изпълнителният директор на „Лулис Мел – България“ ЕАД Николаос Лулис, както и изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес. Събитието беше отбелязано и с водосвет за здраве и успех.

„Благодаря на НКИЗ и на изпълнителният директор на компанията Антоанета Барес за съдействието, което ни оказаха, за да започнем проекта си“, каза изпълнителният директор на „Лулис Мел – България“ ЕАД Николаос Лулис. Той отбеляза, че е впечатлен от развитието на инфраструктурата на „Икономическа зона София – Божурище“ от 2017 година насам. Изпълнителният директор на НКИЗ Антоанета Барес пожела успех на дружеството в реализиране на проекта си.


image0 (9K)