Любопитно

Разконспирираха Златка и Джизъса – син ли чакат, или щерка

Златка Райкова ще дари годеника си Благой Георгиев – Джизъса със син, пише „Уикенд“.

Плеймейтката е бременна в петия месец и се пада да роди през октомври. Новоизлюпената брюнетка е много суеверна и доскоро упорито криеше, че ще става майка. В социалната мрежа тя публикува само селфита или стари снимки, за да заблуждава феновете си.

Изкусителката се ужасявала при мисълта, че някой може да я урочаса и по всякакъв начин се пази от зли погледи. За да не бъде толкова разпознаваема, някогашната сексуална лудетина дори смени цвета на косата си и стана брюнетка. Другата причина за драстичната й промяна е, че много бъдещи майки избягват да ползват вредните бои за коса и се спират на цвят, близък до естествения, за да го поддържат по-лесно и да не изтощават косата си.

Едва в последния брой на предаването „Папараци“ красавицата призна, че ще стане майка след няколко месеца. За Джизъса това ще е четвърто дете, тъй като вече има три от двете си бивши половинки.

И понеже във „ВИП Брадър“ Златка се зарече, че ще има дъщеря и ще я кръсти на майка си Виктория, нищо чудно синът й да стане Виктор, шушукат близки до Райкова.

В момента бъдещите родители са в Гърция и се любуват на слънчевите лъчи и плажа, а из социалните мрежи се майтапят, че Благо се грижи за демографския проблем в България, като усилено прави деца. За 37 години той вече очаква четвърти наследник и едва ли ще спре дотук, коментират по негов адрес из светските среди.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Реал Мадрид е цар на Испания за 36-ти път

Барселона загуби от Жирона с 4:2...

2 часа ago

Убиха 41-годишен мъж в Солун

Полицията издирва трима души...

3 часа ago

Проф. Иво Петров: Изживяваме един катаклизъм, от който не знам дали ще се измъкнем

Според него страната ни не върви в правилната посока...

4 часа ago

Реал Мадрид надви Кадис с 3:0, все по-близо е до титлата

"Белият балет" чака издънка от Барселона...

4 часа ago

Църквата в навечерието на Възкресение: Светлината и животът тържествуват властно

Врачанският митрполит Григорий отправи синодално пасхално послание...

4 часа ago
image0 (9K)