Размазаха Преслава след появата ѝ при Цитиридис

Надали Преслава е очаквала това, което й се стовари на главата – масово.  Масов публичен линч! Това получи Преслава от зрителите след участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. А причината, разбира се, беше визията й, която буквално отврати публиката.

Отдавна всички сме наясно, че Преслава промени носа си и лицето като цяло. Но едно е да я гледаш на снимки, пипнати с фотошоп, а съвсем друго да я видиш пред теб – с чисто човешките жестове и мимики.

На практика Преси я няма. Това нещо от екрана приличаше на всичко друго, но не и на чаровната някога Петя от Добрич, пише show.bg.

И, за да не сме голословни, ви предоставяме само малка част от реакциите на зрителите в страницата на шоуто. Коментарите могат да бъдат сравнени само с публичен разстрел:

„Лелеее не можах да я позная ,тя не прилича на себе си“.

„От толкова корекции на лицето прилича на пекинез!“.

„Преди имаше харизма, индивидуалност и излъчване, с този нос който си направи не е същия човек. Не й стои добре“.

„То да е само носа… Тя все едно цялото лице си е променила“.

„Зъбите, носа, скулите, цялото лице. Беше си толкова чаровна и естествена. Сега изобщо не ми харесва“.

„След като е известна личност, дава интервюта и прочие ще се научи да понася похвали и критики. В случая повече критики и според мен заслужени! Това е безразсъдство от нейна страна! От красива и сексапилна жена, да се превърне в отблъскваща,неприятна и неестествена!“.

„Всички я харесваме Преслава като изпълнител! Но това което се е направила няма на кого да му хареса! Не може от хубавица да се направиш на грозотия!“.

„Лелеее, това чудовище Преслава ли е ???????“, потресени са хората.

Дали след всичко това Преслава ще продължи да твърди, че се харесва и е постъпила правилно…

 

 


image0 (9K)