Разприте в ОП: Сидеров ще съди Касабов за „долната лъжа за Сараите“

„Ще сезирам и прокуратурата, защото такава долна лъжа от колегата не съм очаквал. Това уронва престижа ми и е изключително долнопробна лъжа“, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров

[ad id=“225664″]

„Аз не съм стъпвал в Сараите! Такава долна лъжа не съм чувал. Разбира се, ще сезирам и прокуратурата, защото такава долна лъжа от колегата Касабов не съм очаквал. Това уронва престижа ми и е изключително долнопробна лъжа. Там има камери, има НСО“, заяви пред бТВ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод обвинението на зам.-председателя на НФСБ Валентин Касабов, че той всеки месец ходи „на справка“ в Сараите, а от там му диктуват „антибългарски сценарий“.

„Пътувам, но веднага щом се върна в неделя, ще говоря по този въпрос“, допълни Сидеров в отговор на настоятелните въпроси на водещата Цветанка Ризова.

Запитан дали сам е спрял телевизия „Алфа“ и защо застава срещу Цветан Цветанов и Валери Симеонов, Сидеров отговори: „Телевизия „Алфа“ не е спирала. Но когато водиш политиката на Сорос, ставаш негов човек. А политиката на Сорос е да внася раздел в православните църкви! Има 2000 години традиция. Не е работа на човек от властта да се меси в работата на македонската и руската църква. НФСБ бяха готови да приемат Истанбулската конвенция. Това е факт и никой не може да го отрече това нещо“.

[ad id=“263680″]

Бесен, лидерът на „Атака“ се обърна към водещата: „Самият Касабов, извадете архивите, още преди месец-два-три заяви, че не ме признава. Тяхното признание е последното, от което се нуждая. Аз си имам биографията, постиженията. НФСБ си направиха партията напук на „Атака“, за да свалят проценти от „Атака“. И пак повтарям – това са изключително долнопробни лъжи, че съм ходил в Сараите! Това ли измислиха?!“

Запитан дали е гласувал на вота на недоверие, той отговори, че не помни „чисто технически“ дали го е направил.


image0 (9K)