Разтърсващи разкрития за голия труп в Русе!

Намереният в дома си мъртъв мъж е 51-годишният Пламен Петров, който работел като строител.

По-рано днес стана ясно, че е открит труп на мъж, съблечен гол до кръста с наранявания по тялото в град Русе. Трупът е на 51-годишния Пламен Василев Петров, работел е като строител в „Строител – 94“, разведен, с една дъщеря. Това съобщават от МВР.

Пламен е открит от негов по-възрастен съсед – Марин, с когото живеели врата срещу врата на втория етаж в 33 блок. Малко след 8 часа сутринта вчера, Марин се натъкнал на Паци, който лежал пред входната врата на апартамента си в локва кръв. Пламен бил проснат по очи, гол до кръста, с блуза, натикана между краката му. По тялото му имало наранявания, кръв и трева.

Възрастният човек се сепнал, докоснал го, за да разбере дали диша и усетил, че вече е студен и вкочанен. Повикал полиция, а пристигналият лекарски екип само установил смъртта. Образувано е досъдебно производство за престъпление.

Съседи разказват, че предната вечер /29 май – бел. ред./ към 23 часа са видели полиция и линейка да докарват Пламен пред входа на блока и да му помагат да се прибере. Какво точно се е случило обаче ще покаже полицейското разследване, съобщава „Дунав мост“.

Познати на починалия мъж споделят, че са били заедно до 21 часа на 29 май в квартално заведение, след което Пламен се прибрал вкъщи. По информация на живущи в квартала, Пламен е съжителствал със свой приятел, който обаче не винаги е преспивал в 33-ти блок, като във въпросната вечер не е бил там.

Паци е имал и интимна приятелка, с около 20 години по-млада от него – Ивелина Панчева. С нея ту се разделяли, ту се събирали, непрекъснато се карали, като последният им скандал бил отпреди няколко дни и тогава Пламен ударил шамар на Ивелина. Дългогодишни приятели на Пламен обясняват, че той напоследък „дръпнал назад“, отслабнал драстично, бил унил, отчаян, изморен от постоянните кавги и проблеми с партньорката му.

Това се отразявало на професионалните му ангажименти, както и на социалния му живот. Започнал да пие повече, натрупал дългове. Според близките му това момиче изобщо не било подходящо за него и тази връзка му действала нездравословно.

Хората, които са познавали Пламен, го описват като изключително добър, свестен, състрадателен, общителен и отзивчив човек. Съмняват се той да е предизвикал конфликт, предполагат, че по-скоро е жертва на посегателство.

Тази статия, както и снимката, е публикувана с изричното съгласие на dunavmost.

 

 


image0 (9K)