Рали Острева и градските вещици ще играят в Къщата на архитекта тази вечер и утре

В навечерието на Еньовден АРТ ателие ЕрчЕ и Къщата на Архитекта в Стара Загора ви представят ден и половина експлозия за сетивата!

Картини, свещи с мъдри мисли, цветя и билки от българските поляни, хармония от етерични масла…цяло чудо, събрано в лудото творчество на Рали Острева.
Ден и половина наслада на сетивата!
Възможност да си подарите уникални, красиви творения, вплели изящните изкуства с природата, която ни заобикаля.
Ден и половина Рали Острева и градските вещици ще продават и играят в Къщата, предизвиквайки ви да се потопите поне за малко в техния свят.
Ела, виж и разкажи….
С чароматна напитка, красива музика и светли хора, денят ви ще бъде още по-красив и вълшебен.
Живей красиво и щастливо с АРТ ателие „еРЧе“!
18 юни
Начало: 18:00
Край: 22:00
19 юни
Начало:11:00
Край:20:00
ул.“Сава Силов“, срещу входа на църквата „Св. Николай“
Какво съм Аз и защо ЕрчЕ?!?
Аз, Ралица Радианова Острева, съм родена преди 33 години в град Казанлък. Възпитаник на Художествената гимназия с профил Дизайн. Вятърът на промените ме отведе във Варна, където изживях още вълшебни години на израстване, учих пространствен дизайн. След това животът ме срещна със Стара Загора. Чуден град, като новодошла наблюдавах и се дивих на всеки един аспект от живота тук, усещайки пулса му. Различен посвоему, моделиран от всеки един жител и гост с всевъзможните си нюанси от ваниловозахарно розово до киселомрачно. Осмелих се да отворя вратата на моя вътрешен свят, да споделя нещата, които ме вдъхновяват и така се роди мотото “Живей красиво” – в мислите си, в общуването с хората, цялата заобикаляща феерия от звуци, аромати и вкусови усещания, природата. Красотата за мен е и в семплостта. Наслаждавам се на гората, небето, цветята, водата, ежедневните отношения с хората. За мен те са общата душа на града. И точно този букет от чувства и емоции използвам за багри в моите картини, представящи философията ми за живота. “Живей Красиво”
Защо ЕрчЕ?
Като всяка рожба името на родителя трябва да присъства
Ралица Чакърова
Е – като емоция и енергия
Живей Красиво и Щастливо с ЕрчЕ!

image0 (9K)