Рачков с кючек отпразнува РД на любимата Анита

Димитър Рачков цяла нощ е друсал кючек за здравето на любимата си Анита. В понеделник тя навърши 22 години.

Плеймейтката отпразнува рождения си ден с актьора в заведението на фолк  певеца Константин, между летящи салфетки, сервитьорки по прашки и полуголи клиентки, свидетелстват очевидци.

Самият Константин пусна кратки клипчета от дискотеката си, в които показва как са се забавлявали – Димитър Рачков, и неговата половинка Анита. В кадър влизат полуголи момичета, които въртят бенгалски огньове, жени по бюстиета и прашки, както и салфетки, които хвърчат около звездите. А в центъра на купона е самата Анита, издокарана в тясна бяла рокличка с презрамки и дълбоко деколте, която едва покрива задните си части. Върху този тоалет се спускат малко по-дълги златисти ресни, подчертаващи формите на съблазнителната блондинка.

За сметка на нейното разкрепостено облекло,  Рачков като кавалер е облечен спретнато като отличник – в чиста бяла риза. Техният домакин Коцето, като истински бохем, пък е бил в тъмна риза, разкопчана почти до кръста. Според очевидци, Митко никак не изглеждал щастлив от обстановката, която половинката му е избрала, за да отбележи личния си празник. Той изглеждал нелепо в подобна среда, особено като се има предвид, че само преди няколко месеца отбеляза собствения си рожден ден в съвсем различна обстановка и компания, писа Уикенд.

Рачков започна да посещава клуба на Коцето след първата си раздяла с Мария Игнатова преди няколко години. Преди да се залюби с Анита обаче той ходеше там в компанията на мъже на своята възраст като Станимир Гъмов и Боби Турбото. Сега излиза само с нея и, според очевидци, изглежда нелепо.


image0 (9K)