Рейс едва не помля две коли на пътя „Русе – Бяла“

Катастрофата станала на завоя веднага след отбивката за Пиргово

[ad id=“225664″]

Автобус блъсна два леки автомобила на пътя Русе – Бяла днес преди обяд. За щастие при инцидента няма пострадали, но са нанесени значителни материални щети, съобщава Канал 3.

По думите на потърпевшите, катастрофата е станала, тъй като в района се извършвал ремонт, а движението в участъка не е било регулирано от служител на фирмата.

Катастрофата станала на завоя веднага след отбивката за Пиргово. Заради извършвания в района ремонт водач на джип видял знака за ограничение, намалил и спрял. Веднага след него обаче се движил автобус, който се забил в задната част на джипа и го изхвърлил в крайпътните храсти.

[ad id=“263680″]

След това автобусът ударил още един лек автомобил, в който пътували мъж и жена с двете си деца. За щастие всички се отървали само със силна уплаха.

Според потърпевшите, ако движението е било регулирано в участъка където се извършва ремонт, е нямало да се стигне до този инцидент.

Изпратените на мястото екипи на полицията извършиха оглед, за да се установят причините и обстоятелствата довели до възникване на пътно-транспортното произшествие. Заради катастрофата, временно движението в участъка се извършваше в едната лента.


image0 (9K)