Решават бъдещето на селекционера Ясен Петров през януари

 

При първото си редовно заседание новият Изпълнителен комитет към Българския футболен съюз изслуша доклада на селекционера на националния отбор Ясен Петров за работата му през календарната 2021 година, научи ЗАРАТА. Дали родните функционери ще продължат договора на треньор, ще стане ясно през януари 2022 на следващото заседание на Изпълкома.

В официално съобщение на сайта на БФС се уточнява още, че членовете на Изпълнителния комитет са се запознали с отчета на националния селекционер Ясен Петров за резултатите и извършената работа в периода януари-декември 2021 г., както и с целите за идната 2022 г., включващи преследване на задължително първо място в групата от Лигата на нациите, продължаване на политиката за интеграция на перспективни млади футболисти и разширяване на скаутското звено към националните отбори.

На следващото заседание на ИК през януари 2022 г. членовете на ръководния орган на БФС ще дадат своята оценка за извършеното дотук от щаба на мъжкия национален отбор и ще вземат решение за продължаване на съвместната работа.


image0 (9K)