Categories: България

Родените на 1-ви юни са уравновесени, независими, с гъвкав ум…

Роденият на 1-ви юни е личност с отворен, свободолюбив, горд и непринуден характер. Тя е практичен и изобретателен идеалист, който сравнително лесно се адап­тира към средата и ситуациите. Отличава се с изразена индивидуалност и уве­реност в себе си, с откровеност, многостранни интереси и оригинални идеи. При­съ­щи са й качества като решителност, последователност, воля, високи цели и макси­ма­лизъм. Притежава гъвкав ум и трезва мисъл, но често е непредвидима в дейст­вия­та и поведението си. Стреми се към повече лична свобода и независимост, като е твър­де непоносима към чуждия авторитет. Има богати възможности за избор и срав­не­ния, но и за допускане на грешки в посоката или ориентацията. Житейския й път е белязан от ситуации на повишени отговорности и изпитания, на непредвидимост, проти­во­ре­чия и възраждане. В определени случаи може да реши да живее в чужбина, пише horoskop-astrom.com

В личния живот и сферата на любовта тази личност умее да прикрива своите истински емоции, но с малко повече нежност и любов партньорът й бързо може да раз­бере дълбочината на нейните чувства.

[ad id=“225664″]

Родените на тази дата са инициативни, твърди, дисциплинирани, сериозни и прак­тични хора. Те са уравновесени, справедливи, дружелюбни, готови да се притекат на по­мощ и с тях е лесно да се общува и работи. Присъщи са им още качества като действеност, независимост, съзидателност, оригиналност и способност да оказват влияние над другите. Излъчват позитивна енергия. Следят какво впечатление правят на околните и обичат да бъдат забелязани и оценени.

Характерни за родените на тази дата са и дадености като ексцентричност, ин­туиция, общителност, развит интелект, чувство за отговорност, усърдие, настой­чи­вост, способност за концентрация. Това са рационални, организирани и предвидливи хора, понякога склонни към самоанализи. Те са открити, активни, целеустремени и твор­чески индивиди. По природа са здравомислещи, социално активни, стремящи се към при­зна­ние и умеещи да намерят достойно място в обществото.

В делови аспект този човек с лидерски заложби твърдо вярва в правотата на своята истина, убедителен е и не търпи ограниченията или вмешателството, затова обик­новено предпочита да работи самостоятелно. Праволинеен е и често е твърде своен­­равен в преследването на своите цели. За него е от особено значение да заема ключова позиция. Най-активна възраст – между 35 и 39 години.

[ad id=“236993″]

Негативни страни: Склонност да отлага действия и решения. Непостоянство, повърх­ност­ност, егоцентризъм, инат. Показност, надменност, неблагоразумие, самозаблуди.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани със сърце, очи, кръвно на­лягане, главоболие, артрит, цистит.

Родени на този ден: Мерилин Монро (1926 г.) – амер. актриса; Морган Фрийман (1937 г.) – амер. актьор и режисьор; Пламена Гетова – бълг. актриса; Георги Станчев (1951 г.) – бълг. поп-певец; Хайди Клум (1973 г.) – герм.топмодел; Аланис Морисет (1974 г.) – кан. поп-певица

Имен ден: Спас/ка

Щастливи числа и дати: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22. 23, 28, 31

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22. 23, 28, 31

Съвместимост /партньори, брак/: Водолей и Везни

 

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Студентите от поколението Z е онлайн, имат други нужди

За студенските такси, стипендии и университетското образование...

6 минути ago

Новатори в Пловдив: Ще возят бюлетини с градския транспорт и „Чистота“

Ще се включи и техниката на "Паркове и градини"...

57 минути ago

Засилени мерки за великденските празници, къде родната полиция ще ни пази?

Предстоят тежки дни от гледна точка на трафика...

един час ago

Слави загуби дело за 100 хил. лева срещу Радостин Василев

Политическата кариера на Василев започна в ИТН...

един час ago

Хванаха шофьор със 146 км/ч на ограничение 50 км/ч

Скоростта е засечена от екип на РУ-Твърдица...

един час ago
image0 (9K)