Рожденият месец и личността ви

Казват, че месецът, в който сме родени, влияе по определен начин на здравословното ни състояние. Но не само това. Дали сме се появили на бял свят в началото или края на годината, през летните или есенни месеци, може да покаже част от нашата личност.

Вижте каква е вашата.

Януари

Януари е месецът на амбициозните личности. Ако сте родени през първия месец от годината, то вие сте упорита личност, която много обича да разгадава хората край себе си.

Февруари

Родените през февруари са интелигентни и интересни личности. Интересите им са разнообразни и често избират творчески професии. Не обичат ограниченията и винаги се стремят да постигнат свобода на мислите си.

Март

Зараждането на новия живот и пролетта, разцъфващите цветове, които срамежливо се усмихват на слънцето… Също като тях, хората родени през март месец са срамежливи. Имат дълбоко скрити в душата им тайни, но нямат лоши намерения към околните.

Април

Април е месецът, в който природата активно се събужда. Ето защо и личностите родени през април са изключително активни. Тяхното ежедневие е динамично и те не биха могли да се задоволят с рутината.

Май

Родените през май са истински мечтатели. Във всяка минута те могат да превключат на друга вълна и мечтите им да ги отведат в други светове. Това понякога им пречи да бъдат здраво стъпили на земята и често сами бавят своята реализация в живота.

Юни

Те са забавни. Родените в един от най-хубавите летни месеци не спират да търсят вдъхновението и онази истинска и изгаряща любов. Те искат или всичко, или нищо. Изключително креативни са и могат да постигнат големи успехи в живота.

Юли

Ако ви трябват приятели за луди партита, красиви спомени, емоционални любови, то вие сте попаднали на точните хора. Авантюристи, изключително емоционални, но и многопластови като образ. Такива са родените през юли.

Август

Хората родени през август притежават отлични лидерски качества. Забавни са, целеустремени и винаги вдъхновяват хората край себе си. Поставят си големи цели и трудно се отказват.

Септември

Ако сте родени през септември, то вие сте перфекционисти. Винаги се стремите да сложите ред край себе си. В делата не бързате, защото искате да дадете най-доброто, на което сте способни.

Октомври

Тези личности са приказливи и забавни и често заемат високи позиции в обществото. Хората родени през един от най-красивите есенни месеци притежават способността да влияят чрез думи на околните. Те са толкова добри оратори, че няма как човек да не се вслуша в думите им.

Ноември

За тези, които са родени през ноември може да се каже, че са упорити, но и доста потайни. Имат остър ум, силна мотивация и неуспехите никога не ги отказват от целите им. Обичат пътуванията и сигурността.

Декември

Ако сте родени през последния месец от годината няма съмнение, че сте влиятелни личности. Скромността не е присъща за вас и когато постигате успехи, винаги се стремите повече хора да научат за тях. Добър съветник сте и близките ви често се допитват за съвет.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)