Розали, любовницата на Кобрата, в действие!

Край на догатките. Ето я мистичната Розали Петрова – любовницата на Кубрат Пулев. Show.bg разполага с реална снимка на пишман брокерката, оплела в имотните си мрежи боксьора.

„Когато въртиш схеми и си се замислила“, написа Андреа под снимка на Розали, която публикува в личното си стори. Минути по-късно изпълнителката изтри снимката и само Show.bg разполага с автентичното фото.

От снимката става ясно, че Розали не блести с неземна красота, облича се посредствено и не дори е леко невзрачна. Но пък явно достатъчно забележима, щом е успяла да оплете толкова богати мъже в схемите си.

image0 (9K)

Както стана ясно, Кобрата и Розали са закупили имот на името на двамата преди време. Въпреки че етажът от къща е на името и на двамата, се предполага, че боксьорът сам е заплатил цялата сума.

Интересното е, че само два месеца по-късно Петрова е започнала да търси нов купувач за имота чрез фирмата си „Родекс Естейт“. Розали искала да направи бартер без знанието на Кобрата, което силно притесни близките му. Те смятат, че любовницата му го е оплела в жестоки схеми с цел имотна измама и се опасяват, че 30-годишната Розали ще се окаже опасна златотърсачка.

show.bg

(Visited 8 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!