Розовите сънища в „Завинаги“ са грубо прекъснати от бившето гадже на Сурея

Тази вечер в епизода на теленовелата „Завинаги“ розовите сънища са прекъснати много бързо и жестоката действителност нахлува с противопоставянето на два различни свята.

Въпреки бунтуването на Сурея, тя все пак започва връзка с Фарук, защото влечението им един към друг е много силно. Тази вечер предстои и първата им целувка, след като са прекарали заедно един прекрасен и незабравим ден.

Есма султан, както шеговито, но не без покритие, я наричат синовете ѝ, бърза да уреди брака на Фарук с Ипек в Бурса, въпреки, че среща видим отпор от родителите на момичето. Което много естествено я ядосва ужасно. Въпреки това, вече научила за връзката на Фарук, тя иска този брак да се осъществи.

Но в Истанбул влюбените имат други планове, в които със сила влиза бившето гадже на Сурея. Той вижда двамата заедно и полудява. Вдига скандал и Фарук се намесва, но мъжът вади нож и го намушква с него.

Лошата новина бързо стига до Есма. Фарук е в болница, а майка му веднага се отправя за Истанбул.

В момента, когато Сурея дава показания пред полицаите, Есма чува и пита кое е момичето. Разбира, че тя е била със сина ѝ и забранява на хората си да я пускат при Фарук. Акиф изгонва Сурея от болницата и след заповедта на Есма, организира преместването на Фарук в Бурса.

Ще остане ли там непокорният син или ще се върне в Истанбул, гледайте епизода на „Завинаги“ довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)